Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Гранівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04330059) був реорганізований і увійшов до складу Краснопільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

У  Гранові  продовжується   капітальний ремонт центра села

    Як повідомив сільський голова Віктор Боднюк, потреба у відновленні саме цієї ділянки була нагальною: капітальний ремонт вказаної дороги не проводився декілька десятків років, внаслідок чого дорожнє покриття дороги вщент зруйноване, утворились глибокі та великі вибоїни, ями. Такий стан дороги створював небезпеку для життя та здоров’я людей, унеможливлював  рух транспорту, перешкоджав  вчасному доїзду автомобілів швидкої допомоги та пожежної охорони.

Крім того, такий стан дороги провокував  надання неякісних транспортних послуг, зокрема послуг з пасажирський перевезень.

     Отже, ремонт дороги  є вкрай актуальним та необхідним для отримання позитивного фінансового та соціально-економічного результату, забезпечення належних умов для руху транспортних засобів та зменшення вірогідності виникнення аварійних ситуацій на дорогах, і, як наслідок, збереження майна, а головне, життя та здоров’я громадян.

   Нове дорожнє покриття протяжністю 500 м вдалось облаштувати буквально за кілька днів. Для цього підрядна організація привезла до Гранова сучасну техніку та задіяла бригаду з 12 працівників. Спочатку вони провели підготовчі роботи, облаштували основу з додаванням нового сучасного  матеріалу, а потім спеціальною машиною уклали асфальт  та утрамбували його катком. Крім того, під час проведення робіт здійснювався фаховий контроль за якістю асфальтування.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *