Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Гранівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04330059) був реорганізований і увійшов до складу Краснопільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

День Гранова 2017.

Українське село колоритне і яскраве, в кожного своя історія, свої традиції, свої улюблені свята.
Але є свято, якого в кожному селі чекають з нетерпінням, адже це чудова нагода «вийти в люди» - себе показати та інших подивитися, а ще поспівати, потанцювати або просто погомоніти в приємній компанії – це, звичайно, День села.

Яскравим  дійством стало святкування Дня села у Гранові. До свята  цього року за  ініціативою  сільського  голови  Віктора  Максимовича  Боднюка ,   підійшли  як  ніколи  креативно, тож нічого й  дивуватися, що  на урочистості  й веселощі завітали гості з усіх  сусідніх сіл та м. Гайсина. Тут було на, що подивитися, практично кожного присутнього залучили до участі у конкурсах та  розвагах.

Окрасою свята були пісні у виконанні Гранівського Лісапетного  батальйону, дуету у складі Катерини Шуляк та Оксани  Задніпрянець , дитячого танцювального   ансамблю  «  Глорія ».

З захватом зустрічала публіка кожен вихід на сцену вокального ансамблю  « Водограй».
Гранів багатий талантами. Щойно наблизившись до епіцентру святкування, кожен міг переконатися в цьому. Хизувалися тут кулінарними талантами місцевих господинь.

Цілих дві виставки було запропоновано до уваги гостей свята. Перша – виставка  картин  та  вишивок . Друга виставка – роботи Гайсинського Будинку  дитячої творчості  виконані в оригінальних техніках. 
Не обійшлося на Дні села й без патріотичної складової. По-перше, всі учасники АТО були  відзначені на  святі. По-друге, був проведений конкурс вишиванок – і ніхто з тих, хто прийшов у вишиванці, не лишився без подарунка.
 Було весело. Привітання від сільської ради  та  спонсорів  отримали всі ювіляри та довгожителі, кому виповнилося понад 90 років, а також найменші діти (до року) та родини, які ще не відсвяткували першу річницю. 
Завершилося дійство спільним застіллям.
Тож, як кажуть в таких випадках: свято вдалося на славу - було весело, яскраво, музично, співочо, смачно та незабутньо.

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *