Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Гранівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04330059) був реорганізований і увійшов до складу Краснопільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Привітання зі святом 8 Березня.

Від імені всіх чоловіків Гранова широ вітаю вас із прекрасним весняним святом — 8 Березня!

У цей день ми висловлюємо вам, шановні жінки, свою повагу та визнання. Адже для кожного чоловіка зрозуміло, що всі чесноти цього світу йдуть від жінок. Ви, дорогі жінки, головне багатство нашого села, його душа, його майбутнє. Вам притаманні внутрішня краса, доброта, стійкість. Ви зберігаєте життєвий оптимізм в найскладніших ситуаціях. При цьому залишаєтеся берегинями домашнього вогнища та родинних цінностей.

Щиро дякую вам за ту роль, яку ви відіграєте у розвитку нашого села, за підтримку, душевну щедрість і безмежне терпіння. Без вашої щоденної праці неможливе створення сильного і квітучого Гранова.

Бажаю вам в цей чудовий весняний день сонячного настрою, добра і миру вашим родинам! Хай збудуться всі ваші заповітні мрії!

Будьте коханими і щасливими!

Сільський  голова Віктор Боднюк

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *