Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Гранівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04330059) був реорганізований і увійшов до складу Краснопільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Гранівчани відзначили День молоді та День Конституції України.

      24 червня за підтримки сільського голови  Віктора  Максимовича  Боднюка  гранівчани  та гості села  відзначили День молоді та День Конституції України, що проходив в сільському  Будинку  культури.
   Зал Будинку культури  ледь помістив усіх охочих відвідати концерт, організований талановитими  гранівчанами. Ще на початку дійства підтвердилось висловлювання, що молодість – це стан душі, який не залежить від віку, адже на захід прийшли люди різної вікової групи – від дітей до пенсіонерів. Вони усі однаково своїм азартом, активністю та щирими посмішками раділи дійству, яке по праву можна було назвати      «рідним».
    Святкову атмосферу на заході створювали  жіночий  аматорський  колектив  «Вербиченьки», гітарист Олександр  Малов, сімейний  дует Олександра  Миколайовича  та  Олени Василівни  Боднарів, дует «Любисток» (Оксана Задніпрянець та Катерина  Шуляк), дует «Мрія» (Михайло Штефанюк та Наталія  Задніпрянець), юні  вокалісти Вовчок  Анна, Корненко Альона, сестри Оксана  та  Анастасія  Січкар.
      Також була проведена святкова лотерея з цікавими призами.
    Свято вдалося! З легкою втомою гранівчани задоволенні та щасливі не поспішаючи йшли додому, аби завтра знову приступити до важкої щоденної праці. «Село живе допоки пісня лине», – запам’яталися слова однієї присутньої на святі бабусі. І таки правда. Гранів  – живе село!»


 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *