Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Гранівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04330059) був реорганізований і увійшов до складу Краснопільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Вітання з днем працівників сільського господарства.

Від імені сільської ради та від себе особисто сердечно вітаю Вас із професійним святом - Днем працівників сільського господарства!

 Ще  з діда-прадіда  повелося, що важка хліборобська праця була і залишається визначальною складовою добробуту і благополуччя кожної родини, розвитку держави та запорукою її процвітання. Завдяки Вашим старанням, наполегливому та умілому господарюванню досягнення у сільському господарстві в останні роки стають загальновизнаними. Нарощуються обсяги виробництва зерна та іншої сільськогосподарської продукції, підвищується їх конкурентоспроможність і забезпечується стабільний експортний потенціал Держави.

 Сердечні вітання  і доземний уклін за невтомну працю усім, хто знає справжню ціну хліба і зрощує зерно на нашій благодатній землі!

Хай обходять Вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї.

Нехай під сонячним небом на українських ланах завжди колосяться щедрі врожаї, а в кожній оселі буде духмяний хліб на столі та добробут!

 

  Сільський голова В.Боднюк.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *