Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Гранівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04330059) був реорганізований і увійшов до складу Краснопільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Відкриття агентського пункту з надання пенсійних послуг громадянам

29 червня 2017 року у с. Гранів, в приміщенні лікарської амбулаторії,    відбулось відкриття агентського пункту з надання пенсійних послуг громадянам. Такий захід є одним з головних кроків впровадження важливого для реформування нашої країни документу «Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року».

            На відкриття агентського пункту завітали начальник головного управління ПФУ Вінницької області Олена Корчака, начальник управління пенсійного забезпечення Надія Зеленіна, начальник управління персоналу та організаційно–інформаційної роботи Світлана Пікуліна, сільський голова Віктор Боднюк та жителі села.

Начальник Гайсинського об’єднаного управління ПФУ Вінницької області Галина Кравець ознайомила присутніх з переліком послуг, які будуть надаватися спеціалістами, графіком роботи агентського пункту, відповіла на численні запитання відвідувачів.

Створене робоче місце надало можливість наблизити надання пенсійних послуг безпосередньо до місця проживання їх одержувачів. Метою такого заходу стало забезпечення ефективного прийому та обслуговування громадян, враховуючи потребу населення.

На сьогодні у с. Гранів та найближчих селах Михайлівці  та Нараївці  проживають близько двох тисяч пенсіонерів. Прийом громадян буде відбуватись щотижнево, відповідно до затвердженого графіку. Передбачається, що спеціаліст Управління у затверджені дні, відповідно до розробленого графіка, приїжджає до села Гранів, а пенсіонери, що мешкають у цьому селищі або в окрузі, мають можливість звернутись до спеціаліста. Окрім консультації планується надання таких послуг як: попередня оцінка правомірності документів для первинного призначення пенсій, отримання довідки про розмір пенсії, написання заяви на перерахунок, замовлення картки сплати соціальних внесків.

Перші відвідувачі агентського пункту отримали консультації та роз’яснення з хвилюючих їх питань та з вдячністю відмітили, що такий віддалений прийом дуже зручний і буде користуватись попитом серед місцевого населення.

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *